Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Chcela ich dostať do neba. Matka sa pridala k sekte a zabila svoje vlastné deti
Zdielať na

Chcela ich dostať do neba. Matka sa pridala k sekte a zabila svoje vlastné deti

Zdroj: ISIFA/ilustračné

IDAHO / Veľká tragédia sa stala v rodine Vallowových z amerického štátu Idaha. Životy troch členov rodiny a dvoch detí vyhasli. Obvinená ich údajne považovala za zombie.

V pondelok bude pokračovať súdne pojednávanie. O prípade informoval český spravodajský portál TV NOVA.

Za početné vraždy a ich organizovanie hrozí Lori Vallowovej doživotie. Staré kauzy o tomto čine z roku 2019 neboli doteraz vyriešené, prípad je veľmi zložitý. Žena verila, že dve z jej detí boli posadnuté zlými silami a priala si ich smrť, aby sa následne dostali do neba. Sedemročný Joshua a šestnásťročná Tylee doplatili na to životom. O kauze informuje web Sky News

Obvinená Vallowová prešla z mormonského náboženstva k temnej sekte. Chcela vyčistiť svet od zombie spolu so svojím piatym manželom Chadom Daybellom. Pred ich svadbou zomrela exmanželka Daybella. Taktiež sa obvinená nedávno rozišla so svojím exmanželom Charlesom. Nestačil jej po duchovnej stránke a poštvala proti nemu jeho vlastnú rodinu. Lorin brat Alex ho zastrelil vo chvíli, keď sa chcel Charles stretnúť s vlastnými deťmi. Alex to vysvetľoval ako situáciu v sebaobrane, ale nakoniec aj on prišiel neskôr o život. 

Wallowová s Daybellom počítajú s tým, že sa im činy odpustia, lebo podľa nich má 22. júla nastať koniec sveta. Konečný verdikt má padnúť podľa denníka Independent o týždeň.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy