Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Hrôza pred bytovým domom: Z tretieho poschodia vyhodili v prepravke pre mačky iba ročné dieťa
Zdielať na

Hrôza pred bytovým domom: Z tretieho poschodia vyhodili v prepravke pre mačky iba ročné dieťa

Zdroj: TASR

BERLÍN / V pondelok (10. 6.) niekto vyhodil z tretieho poschodia bytového domu iba ročné dieťa. Incidentom sa zaoberá polícia, píše tamojší denník The Bild.

Podľa informácií denníka The Bild niekto vyhodil v pondelok (10. 6.) z tretieho poschodia bytového domu ročné dievčatko. Dieťa následne objavil náhodný okoloidúci.

Dieťa bolo v prepravke pre mačky

Incident sa odohral v berlínskej štvrti Altglienicke. Okoloidúci objavil iba ročné dievčatko s vážnymi zraneniami v prepravnom boxe pre mačky pred bytovým domom. Na miesto okamžite privolal záchranárov. Tí zistili, že 21-mesačné dieťa niekto vyhodil z výšky približne 11 metrov. Po dopade utrpelo zlomeniny horných a dolných končatín, s ktorými ju záchranári previezli do nemocnice. Dievčatko nie je v ohrození života.

Prípadom sa zaoberá oddelenie vrážd

Polícia v byte objavila ženu (41), ktorú identifikovali ako jeho matku dievčatka. Spolu s ňou bolo v byte aj ďalšie dieťa, ktoré jej následne odobrali. Hovorkyňa tamojšej polície Anja Dierschkeová potvrdila, že sa začalo zaoberať oddelenie vrážd.

Vyšetrovanie však stále prebieha, preto zatiaľ nie je jasné, či sa činu dopustila priamo matka dievčatka, prípadne iná osoba.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy