Jasno
13°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Tínedžerke (18) niekto pripevnil k telu bombu. Bola to atrapa
Zdielať na

Tínedžerke (18) niekto pripevnil k telu bombu. Bola to atrapa

Do luxusného domu na predmestí Mosman v Sydney boli privolaní pyrotechnici. Neznámy páchateľ tu údajne vtrhol do domu a k telu 18-ročného dievčaťa pripevnil bombu. Diečinu zachránili až po desiatich hodinách! Podľa najnovších informácií išlo len o atrapu bomby.

AKTUALITA! Dráma sa skončila po viac ako desiatich hodinách. Dievčina je zdravá a v poriadku!

Situácia je veľmi vážna. Keby dievčina spravila len sebemenší pohyb, údajne by okamžite vybuchla. Dievčina poďľa policajtov so špeciálnymi zložkami spolupracuje, je však poriadne vystrašená.

Podľa austrálskeho serveru Daily Telegraph je dievčina k výbušnine pripútaná, ale sama si ju na telo nepripevnila. Uviedla, že do domu vtrhol maskovaný muž. Ten ju jej mal uviazať okolo krku.

Celý prípad údajne súvisí s vydieraním. Dom patrí k jednej z najbohatších rodín v Sydney. Polícia oblasť uzavrela a evakuovala ľudí z okolitých domov. Odmietla, že by prípad súvisel so sebapoškodzovaním.ň

Podozrivé zariadenie, ktoré 18-ročnej tínedžerke pripevnil na telo neznámy muž, nakoniec neobsahovalo výbušninu. Informovali o tom médiá s odvolaním sa na austrálsku políciu.

Austrália_polícia_bomba_tínedžerka_telo

REUTERS

Súvisiace články

Najčítanejšie správy