Jasno
34°
Bratislava
Pavol, Peter, Petra
29.6.2024
VIDEO: Muž s kuchynským nožom v ruke preskočil pult a vyhrážal sa predavačke
Zdielať na

VIDEO: Muž s kuchynským nožom v ruke preskočil pult a vyhrážal sa predavačke

BRNO / 38-ročný muž ohrozoval obsluhu benzínky kuchynským nožom. 20 minút po lúpeži bol už v putách. O incidente informuje česká polícia.

"V nedeľu (16.6.)  popoludní sme cez tiesňovú linku prijali oznámenie o lúpežnom prepadnutí benzínovej čerpacej stanice v Žabovreskách. Do prevádzky vošiel muž a po krátkej komunikácii s predavačkou preskočil predajný pult. S nožom v ruke požadoval vydanie peňazí. Žena z obavy o svoj život nakoniec pokladnicu otvorila, muž ju vybral a z miesta utiekol," informovala polícia. 

Vďaka výbornej spolupráci netrvalo dlho a podozrivému mužovi boli policajti na stope. Muža prezradil vodič trolejbusu, ktorý zavolal na číslo 158. Spoznal hľadanú osobu a uviedol aj smer ďalšieho pohybu. 38-ročný muž sa už v minulosti dopustil majetkovej i násilnej trestnej činnosti. V čase zadržania bol pod vplyvom drog a policajti u neho zaistili nôž aj odcudzenú hotovosť. "Zlodej putoval rovno do policajnej cely. Za svoje konanie si môže vyslúžiť až 10-ročný pobyt za mrežami," dodala polícia. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy