Jasno
34°
Bratislava
Pavol, Peter, Petra
29.6.2024
Českých turistov prekvapila nečakaná návšteva: Hotelovú izbu im obsadili šváby
Zdielať na

Českých turistov prekvapila nečakaná návšteva: Hotelovú izbu im obsadili šváby

Zdroj: SITA

TURECKO / Českí turisti boli nemilo prekvapení, keď sa im v hotelovej izbe v Turecku objavila nečakaná návšteva. Ako uviedli, zabili minimálne 15 švábov. Hotel túto situáciu nevyriešil podľa ich predstáv.

Nemilú skúsenosť z dovolenky v Turecku má mladá žena z Moravsko-sliezskeho kraja. Kým s rodinou dostali náhradné ubytovanie, museli o ňu bojovať. Ako uvádza portál tn.cz, žena pricestovala so štvorčlennou rodinou a priateľom do Turecka. S reklamáciou zájazdu by podľa hovorcu Asociácie cestovných kancelárií (ACK) Jana Pápeža nemala otáľať.

"Asi po troch dňoch sme v kúpeľni spozorovali šváby. Napospol navečer av noci po príchode na izbu si zabrali kúpeľňu. Celkovo sme ich zabili asi 15," povedala žena. 

Ako situáciu riešil manažér hotela? 

Po sťažnostiach rodine oznámil, že náhradnú izbu k dispozícii nemá. Chcel zavolať deratizátora, no problém by mohli riešiť až na druhý deň, ak sa šváby znovu objavia. A aj sa objavili. Novú izbu rodina síce dostala, ale bola oveľa ďalej od mora, než tá, za ktorú pôvodne zaplatili. Navyše nešli otvárať vstupné dvere a nefungovala ani regulácia vody - buď sa spustila príliš ľadová alebo vriaca voda a nič medzi. 

Podľa hovorcu ACK by s reklamáciou "nemali otáľať".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy