Oblačno
21°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Tragická nehoda matky s dieťaťom: Ich auto po náraze do podjazdu pohltili plamene
Zdielať na

Tragická nehoda matky s dieťaťom: Ich auto po náraze do podjazdu pohltili plamene

Zdroj: ISIFA

STOCKHEIM / V bavorskom meste došlo v utorok (2. 7.) k tragédii. Auto, v ktorom cestovala matka so sedemročným dieťaťom, narazilo do železničného podjazdu a začalo horieť. Matka aj dieťa pri nehode zomreli, uvádza denník Bild.

Denník Bild píše, že podľa informácií tamojšej polície išla žena so svojím sedemročným dieťaťom po diaľnici z Ostheimu smerom na Stockeim. Zatiaľ z neznámych príčin zišla z cesty a bez brzdenia narazila do železničného podjazdu. Vozidlo začalo okamžite horieť a matka s dieťaťom v ňom zostali uväznení.

Hasiči a záchranári boli prakticky okamžite na mieste. "Neubehli ani štyri minúty, kým sme sa tam dostali. Ale bohužiaľ aj takto krátky čas už stačil na to, aby vozidlo úplne pohltili plamene," napísal web Merkur na základe slov veliteľa hasičov Ioannisa Karacharisisa.

Tragédiou sa zaoberajú kriminalisti

Záchranári z auta vytiahli mŕtvu ženu. Dieťa v aute uhorelo. Záchranný tím z trosiek vybral už len jeho pozostatky. O svedkov nehody sa potom museli postarať krízoví interventi.

Okolnosti nehody vyšetrujú kriminalisti. Polícia tvrdí, že je taktiež nutné skontrolovať stav železničného podjazdu, do ktorého automobil narazil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy