Zatiahnuté
23°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Nočná mora pri návrate domov: Do lietadla odmietli pustiť deti
Zdielať na

Nočná mora pri návrate domov: Do lietadla odmietli pustiť deti

ANTALYA / Cestujúci z tureckej metropoly do Prahy zažili nepríjemnú situáciu. Letecká spoločnosť Smartwings odmietla pustiť deti do pätnásť rokov do lietadla. Tvrdili, že detské letenky nemali v systéme. Informuje o tom portál TNCZ.

Nočná mora pokračovala aj po prílete

Žena, ktorá sa spolu s manželom a dcérou vracali z dovolenky v Turecku, sa obrátila na portál TN.cz so svojou skúsenosťou. "Približne polhodinu sme stáli v rade na letenky a na odbavenie batožiny. Potom pribehli delegáti cestovnej kancelárie Fischer a oznámili nám, že deti do pätnásť rokov nemôžu nastúpiť do lietadla, že ich v Antalyi nemôžu odbaviť, lebo detské letenky nie sú v systéme. Malo ísť o chybu leteckej spoločnosti Smartwings, no vraj na jej odstránení pracujú," dodala podľa TN.cz žena.

Hoci sa tento problém vyriešil, nepríjemnosti tým nekončili. Let mal niekoľkohodinové meškanie. Lietadlo, ktoré malo odletieť o 23:30, nakoniec vzlietlo až pred štvrtou hodinou ráno. Šokujúci zážitok čakal unavených cestujúcich aj po prílete do Prahy. "Čakali sme 45 minút a až potom nám oznámili, že batožina bude mať meškanie. Začala prichádzať až po dvoch hodinách. Naša však nedorazila vôbec," posťažovala sa podľa TN.cz žena. Žena s rodinou reklamovali na reklamačnom oddelení batožinu a teraz im nezostáva nič iné, iba čakať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy