Jasno
28°
Bratislava
Ivan
8.7.2024
Oslavy sa zmenili na boj o život. Na skupinu ľudí zaútočil žralok
Zdielať na

Oslavy sa zmenili na boj o život. Na skupinu ľudí zaútočil žralok

Zdroj: pexels.com

TEXAS / Oslavy vo štvrtok (4. 7.) počas amerického Dňa nezávislosti zasiahla hrozivá udalosť. Na skupinu oslavujúcich ľudí, ktorá sa nachádzala na pobreží, zaútočil žralok. Zranil štyroch ľudí, informuje web ABC.

Po útoku žraloka zostali štyri zranené osoby, tri z nich na jednej pláži, informoval web ABC"Tu na ostrove South Padre Island je to bezprecedentné," povedal veliteľ hasičov Jim Pigg. Počas prvého útoku bol zranený jeden muž. Po druhom útoku zostali zranené ďalší traja ľudia.

Policajné oddelenie South Padre Island po prvom incidente uviedlo, že o uhryznutí dostalo oznámenie okolo 11:00 hod. tamojšieho času. Policajti a hasiči ošetrili zraneného muža na mieste. Následne bol prevezený do nemocnice.

Druhý útok

Neďaleko sa len o malú chvíľu odohral druhý útok, ktorý má pravdepodobne na svedomí rovnaký žralok. Traja zranení skončili v nemocnici, jedného z nich musel prevážať vrtuľník. Úrady tvrdia, že jedna z obetí bola uhryznutá viackrát do nohy, ďalší dvaja ľudia sa ľahko zranili zrejme počas snahy poskytnúť pomoc.

Nevedia ho odchytiť

Žralok z miesta činu uplával."Stretnutia so žralokmi tohto druhu nie sú v Texase bežným javom," uviedli úradníci vo vyhlásení. Záchranné zložky momentálne nemajú plán, ako ho odchytiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy