Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Polícia zadržala podozrivého z vraždy manželky a dcér komentátora. Doživotie si odpykáva aj jeho brat
Zdielať na

Polícia zadržala podozrivého z vraždy manželky a dcér komentátora. Doživotie si odpykáva aj jeho brat

Zdroj: TASR

LONDÝN / Polícia pátrala po mužovi, ktorý je podozrivý z trojitej vraždy manželky a dvoch dcér športového komentátora stanice BBC Johna Hunta, píše Sky News.

Britská polícia intentívne pátrala po 26-ročnom mužovi, ktorého podozrievala z vraždy troch žien. Tri vážne zranené ženy našli v jednom dome v grófstve Hertfordshire na severnom predmestí Londýna v utorok (9. 7.) večer. Vyjadrenia susedov naznačujú, že z domu bolo pred tragédiou počuť hlasné výkriky, uvádza web Sky News.

Podozrivého zadržali

Britská polícia oznámila, že sa jej v Londýne podarilo zadržať a identifikovať muža podozrivého zo zabitia troch žien kušou. Podľa stredajšieho (10. 7.) stanoviska polície čin spáchal 26-ročný Kyle Clifford.

Britská verejnoprávna BBC potvrdila, že obeťami boli manželka komentátora Carol Huntová a ich dve dcéry, Louise a jej staršia sestra Hannah. John Hunt je hlavný komentátor BBC 5 Live, čo je hlavný spravodajský a športový rozhlasový kanál tohto vysielateľa. Jeho hlas poznajú milióny ľudí vďaka jeho reportážam zo svetoznámych dostihov Grand National a Derby. Denník Daily Mail a ďalšie miestne noviny uviedli, že telá obetí našiel sám Hunt v utorok (9. 7.) podvečer po návrate z práce.

Podľa médií ide o bývalého priateľa jednej z dcér

Polícia neuviedla, či bol podozrivý Clifford nejako spojený s obeťami. Britské médiá však informovali, že ide o bývalého priateľa jednej zo zavraždených dcér. Podľa informácií BBC Clifford po krátkej službe v roku 2022 opustil britskú armádu. Na vlastníctvo kuše ľudia v Británii nepotrebujú povolenie, ale jej nosenie na verejnosti bez dostatočného zdôvodnenia nie je povolené.

Odsúdený je aj jeho brat

Brat muža podozrivého zo zabitia troch žien bol pred šiestimi rokmi odsúdený na doživotie na za vraždu 18-ročného mladíka, píše Sky News.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy