Jasno
16°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Šokovaní policajti: V minivane sa viezlo 64 detí!
Zdielať na
Zahraničie

Šokovaní policajti: V minivane sa viezlo 64 detí!

Ako sardinky v oleji! To bolo zrejme prvé, čo šokovaným policajtom zišlo na um, keď zastavili školský autobus. Pri kontrole zistili, že šofér v iba 8-miestnom minivane preváža asi 60 detí aj s učiteľkou. Znie to neuveriteľne, ale zdá sa, že keď sa chce, všetko sa dá. Lenže predpisy sú predpisy.

Dopravným policajtom bol školský minivan podozrivý už na prvý pohľad. Očividne preťažené vozidlo preto zastavili. To čo objavili vo vnútri im vyrazilo dych. Do vozidla šofér napchal najmenej dve triedy škôlkárov.

Na natlačené deti dozerala zo sedadla spojuzadca učiteľka. V minivane s kapacitou osem miest tak bolo okrem šoféra a spolujazdca až 64 detí.

Štvor a päťročné deti nezodpovedný vodič takýmto desivým spôsobom prevážal do školy bežne. Svedčí o tom aj špeciálna úprava zadnej časti minivanu. Vodič vyhádzal štandartné sedadlá nahradil ich drevennými lavičkami. Po jeho zatknutí muži zákona deti porozvážali domov až na 12-tich policajných autách. Šoférovi za nehorázne porušenie bezpečnosti hrozí väzenie. 

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy