Zatiahnuté
10°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Rodičia nechali dieťa na odpočívadle v Chorvátsku. To, že nie je v aute, si všimli po 200 kilometroch
Zdielať na

Rodičia nechali dieťa na odpočívadle v Chorvátsku. To, že nie je v aute, si všimli po 200 kilometroch

ZADAR / Na odpočívadle pri chorvátskej diaľnici A1 nechali turisti svoju 11-ročnú dcéru. Vystrašené dievča hľadala polícia. Informuje o tom portál TN.cz.

Ako uvádza TN.cz, rodičia si všimli, že dieťa s nimi v aute nie je až po 200 kilometroch. Policajtom volal predavač z čerpacej stanice. Takisto volala aj matka, ktorá polícii poveala, že sú pri Zadare a všimli si, že v aute nie je ich 11-ročná dcéra. O tom informoval web Index.hr. "Vzhľadom na to, že cestovali s niekoľkými vozidlami, mysleli si, že nastúpila do iného auta, ale keď zastavili, zistili, že je preč a že pravdepodobne ostala v Rašćani," vysvetlila polícia. 

Dieťa sa nemohlo nikomu dovolať, telefón si zabudlo v aute

Na odpočívadle zastavili naposledy. Policajti museli overiť kamerové záznamy pred čerpacou stanicou a dieťa našli. Zistili, že nevedela rozprávať ani po chorvátsky, ani po anglicky. Tlmočil tak cudzinec, ktorý bol v tom čase na odpočívadle. Dieťa sa v bezpečí a bez zranení vrátilo k rodičom. Telefón si zabudla v aute a tak nemohla nikoho kontaktovať. Polícia čakala na príchod rodičov, ktorí dorazili o pár hodín neskôr. Policajtom poďakovali a cestovali ďalej. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy