Jasno
22°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Iba 2-ročné dieťa zomrelo v rozpálenom aute. Nechal ho tam jeho otec, ktorý hral zatiaľ videohry
Zdielať na

Iba 2-ročné dieťa zomrelo v rozpálenom aute. Nechal ho tam jeho otec, ktorý hral zatiaľ videohry

ARIZONA / Američan nechal svoju dcérku v rozpálenom aute viac ako tri hodiny a zatiaľ hral videohry. Dievča následne zomrelo. Vonku malo v tom čase byť 42 ° C, uvádza web TN.cz.

Podľa webu TN.cz dvojročné dievča, ktoré otec nechal v rozpálenom aute, zomrelo v júli. "Tridsaťsedemročný Christopher Scholtes policajtom povedal, že prišiel domov a dvojročné dievčatko stále spalo vo vozidle v autosedačke. Auto nechal naštartované na príjazdovej ceste so zapnutou klimatizáciou a dieťaťom vo vnútri," informovala polícia.

Dievča už nezachránili

Matka dieťaťa nebola v tom čase doma. Svoju dcérku objavila vo vozidle po príchode domov. Auto nebolo naštartované a klimatizácia bola vypnutá. Dievča sa už nepodarilo zachrániť ani po resuscitácii.

Podľa vyšetrovateľov mal otec doma hrať videohry. Záznamy z kamier naznačujú, že dievča bolo v aute zatvorené viac ako tri hodiny. Otec si mal byť vedomý, že po pol hodine sa motor auta automaticky vypne a rovnako aj klimatizácia.

Deti nechával v aute často

Starší súrodenci dievčaťa mali popísať, že ich v aute nechával bežne. Manželka mu dohovárala viackrát, aby ich deti v aute nenechával.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy