Skoro jasno
20°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Krádež ako z grotesky: Zlodeji utiekli s holým zadkom
Zdielať na

Krádež ako z grotesky: Zlodeji utiekli s holým zadkom

USA / Majiteľka domu vo Phoenixe spozornela, keď započula hrmot pred svojim domom. Z okna uvidela dvoch páchateľov, ktorí jej kradnú motorku priamo pred očami a to takým spôsobom, že by sa za to nehanbil ani Pat a Mat. Do očí jej však udrelo ešte niečo, načo do smrti nezabudne.

Ak by sa robili štatistiky, možno by to bola najpomalšia krádež v dejinách. Za denného svetla, v pokojnej časti amerického Phoenixu sa dvaja páchatelia ulakomili na motocykel. Krystal Smithová neverila vlastným očiam.

"Napadlo mi, že si snáď robia srandu," povedala majiteľka domu Krystal Smith. Dvaja muži sa snažili vytlačiť motorku na príjazdovú cestu, ale viac im to nešlo ako išlo. Jeden z nich mal navyše takpovediac nohavice na pol žrde. Pohľad na nielen holé pozadie má Krystal stále pred očami. "Zabúchala som na okná a zavolala na 911," pokračovala majiteľka domu. Páchatelia spozorneli, motorku síce pustili a dali sa na útek, ale ani to sa nedá nazvať behom. Skrátka odišli, akoby sa nechumelilo. Majitelia sa o tento bizarný zážitok podelili s priateľmi aj médiami.

"Myslel som si, že budem taký nabitý adrenalínom, ale pohľad na nich, hlavne na toho s holým zadkom, zostal som skrátka úplne bez slov. Kolegovia, ktorým som video ukázal tiež nechápali," priblížil majiteľ domu Eric Smith.

Manželia majú z pokusu o krádež naozaj zábavu

A keďže jeden zo zlodejov bol pomerne dosť odhalený dúfajú, že ich niekto spozná. Či už spredu, alebo zozadu. "Na jednom zábere, ktorý je naozaj ostrý je vidno prakticky všetko. Snáď ho niekto spozná," vyjadril sa majiteľ. Polícia mužov zatiaľ nechytila, ale ak sa budú takto efektívne snažiť kradnúť, bude len otázkou času, kedy skončia v putách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy