Skoro jasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
V bare v obľúbenej destinácii sa strieľalo. Traja ľudia sa zranili, jeden je v kritickom stave
Zdielať na

V bare v obľúbenej destinácii sa strieľalo. Traja ľudia sa zranili, jeden je v kritickom stave

Zdroj: SITA

CHALKIDIKI / Pokojný piatkový (16.8.) deň na gréckom ostrove Chalkidiki narušila streľba. Podľa svedkov sa skupina piatich Bulharov dostala do hádky s majiteľom baru, ktorá skončila streľbou. Výsledkom boli traja vážne zranení, pričom jeden z nich je stále v kritickom stave a bojuje o život. Informuje o tom portál TN.cz.

V bare vypukla panika

Incident sa odohral v obľúbenom bare na promenáde Chalkidiki, informoval denník 24ur. Podľa portálu TN.cz  zaútočili Bulhari na majiteľa baru najprv slovne, no rýchlo prešli k fyzickému napadnutiu. Následná konfrontácia prerástla do streľby. V čase, keď padli výstrely, v bare hrala živá hudba a bolo tam veľa rodín s deťmi. Vypukla obrovská panika. "Ozývali sa stony a krik, ľudia začali utekať na všetky strany. Vyťahovali nože a začali aj strieľať. Malé deti utekali s rodičmi," povedala žena, ktorá bola svedkom udalosti, podľa denníka Net.

Streľba si vyžiadala troch zranených, všetci sú bulharskej národnosti. Záchranné tímy ich odviezli do blízkej nemocnice, pričom jeden z nich je stále v ohrození života

Súvisiace články

Najčítanejšie správy