Zatiahnuté
10°
Bratislava
Mária
12.9.2024
VIDEO: Nahý ruský turista sa pokúsil znásilniť kravu. Tá ho nabrala na rohy
Zdielať na

VIDEO: Nahý ruský turista sa pokúsil znásilniť kravu. Tá ho nabrala na rohy

Zdroj: law_keven/ilustračné

SURAT THANI / Mladý ruský turista sa pokúsil v Thajsku znásilniť kravu. Tá si s ním poradila, nabrala ho na rohy. Video nahého muža, ktorý sa rukami aj nohami drží rozzúreného zvieraťa, sa stalo virálny. Informuje o tom portál TN.cz.

Na kravu sa snažil nasadnúť nahý

Ako informuje TN.cz, mužovi pomohli privolaní policajti. Tí mu však pomohli len dostať sa z blízkosti zvieraťa, muža hneď potom zatkli. Podľa agentúry Asia Pacific Press bol 26-ročný Jevgenij K. pod vplyvom marihuany. Na kravu, priviazanú k drevenému plotu na poli, sa snažiť nasadnúť kompletne vyzlečený. Tá ho nabrala na rohy, zrazila na zem a pokračovala v útoku. Políciu zavolali miestni v momente, keď si všimli nahého muža potulujúceho sa po okolí. Na miesto dorazila nielen polícia, ale aj záchranári, ktorí ho odviezli do nemocnice. 

"V jeho aute sme našli marihuanu, takže bol možno sfetovaný. Jeho konanie naznačuje, že sa snažil s kravou urobiť niečo nekalé, že sa s ňou snažil mať sex," uviedol zdravotník z nadácie Ban Na Doem, ktorý Evgenija ošetroval. "Je možné, že sa pokúsil o sex s kravou, ale nemôžeme to povedať s istotou. Žiadna sperma na nej nebola," opísal situáciu policajný poručík Thongchai Chaikit.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy