Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Sexuálne obťažovanie na pláži: Mladé dievčatá sa stali obeťami skupiny mužov
Zdielať na

Sexuálne obťažovanie na pláži: Mladé dievčatá sa stali obeťami skupiny mužov

BOURNEMOUTH / Britská polícia vyšetruje prípad sexuálneho napadnutia, ku ktorému malo dôjsť na pláži v Bournemouthe, informuje TN.cz. Dvoch dospievajúcich dievčat sa tam mala nevhodne dotýkať skupina mužov. Polícia zatkla 22-ročného muža, ktorého následne prepustili na kauciu. Vyšetrovanie stále prebieha.

K údajnému sexuálnemu napadnutiu malo dôjsť na mestskej pláži v anglickom Bournemouthe, píše TN.cz podľa webu Mirror. Dve 16-ročné dievčatá tvrdia, že práve boli vo vode, keď ich oslovila skupinka mužov s dvoma nafukovačkami. "Dievčatá sa posadili na nafukovací matrac a muži sa ich nevhodne dotýkali. Dievčatá potom skočili do vody a vrátili sa na breh," povedal policajný hovorca.

Polícia zatiaľ zatkla jedného muža. "Na základe policajného vyšetrovania bol pre podozrenie zo sexuálneho obťažovania zatknutý 22-ročný muž z Londýna. Kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu bol ale prepustený na kauciu," dodal hovorca. Podľa webu Daily Express polícia momentálne pátra po ďalších dvoch mužoch a svedkov žiada o pomoc.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy