Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Matka nechala dieťa v aute počas vysokých horúčav. Policajti si nemyslia, že ide o náhodu
Zdielať na

Matka nechala dieťa v aute počas vysokých horúčav. Policajti si nemyslia, že ide o náhodu

USA / V Americkom štáte Louisiana obvinili matku z vraždy druhého stupňa po smrti jej dcéry. Tá zomrela potom, čo ju Hannah Cormier nechala v aute počas vysokých horúčav. Policajti si ale nemyslia, že to bolo omylom.

Podľa vyšetrovateľov bola teplota v aute minimálne 60 stupňov Celzia. V dôsledku toho 10 mesačné bábätko po prevoze do nemocnice zomrelo. Matka sa bráni, že sa to stalo omylom. Polícia si ale myslí niečo iné. Podľa záznamov kamier, dôkazov a ďalších zistení je presvedčená o tom, že to nebola náhoda.

V ďalšom americkom meste došlo k nehode školského autobusu

K nehode školského autobusu došlo v americkom Tennessee. Vodič mal zdravotné ťažkosti, stratil kontrolu nad vozidlom a vrazil do obytnej budovy. Po nehode museli hospitalizovať 5 ľudí. Obyvatelia domu, ktorí boli v čase nárazu v bytovke, povedali, že cítili iba jemné zemetrasenie. Cestujúci utrpeli iba ľahšie zranenia.

60-ročný muž obťažoval 10-ročné dieťa

Na verejnosť sa dostalo video, v ktorom vidieť ako muž prenasleduje a slovne obťažuje 10-ročné dievča. Všetko sa to udialo v supermarkete. 60-ročný Kevin Hurley bol už v minulosti odsúdený za obscénne a sexuálne obťažovanie dieťaťa. Po prepustení dostal monitorovací náramok. Podľa záznamov sa mal dievčatku prihovoriť a skladať jej komplimenty. Muža po incidente opäť vzali do väzenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy