Zatiahnuté
10°
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
VIDEO: Vodiči zablokovali diaľnicu kvôli nezmyselnému konfliktu
Zdielať na

VIDEO: Vodiči zablokovali diaľnicu kvôli nezmyselnému konfliktu

MAĎARSKO / Na diaľnici došlo k incidentu, ktorý paralyzoval dopravu na takmer pol hodiny, informoval na svojom Facebooku MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Dvaja zahraniční vodiči sa dostali do potýčky pri radení do pruhu, čo vyústilo do fyzického konfliktu priamo na ceste.

Na diaľnici sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá opäť poukázala na dôležitosť bezpečnosti v cestnej premávke, informoval na svojom Facebooku MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Incident sa odohral pri jednom z dopravných obmedzení, kde prebiehali opravy. Dvaja vodiči, ktorí podľa svedkov pochádzali zo zahraničia, sa dostali do slovného konfliktu, ktorý prerástol do fyzického násilia. Príbeh začal nevinným pokusom malého červeného kamiónu získať výhodu v kolóne tým, že sa pokúsil vtesnať pred osobné auto pri radení do pruhu. Tento manéver sa však nevydaril a obe vozidlá skončili tesne za sebou, čo viedlo k podráždenej reakcii vodiča osobného auta, ktorý vyjadril svoju nespokojnosť.

Vodič kamiónu už mal dosť situácie a rozhodol sa zastaviť, čo spôsobilo zastavenie celej premávky na diaľnici. Obaja vodiči vystúpili z vozidiel a začali sa hádať priamo na ceste. Táto hádka rýchlo prerástla do fyzického konfliktu, pri ktorom použili aj dopravné značky. Zarážajúce bolo, že to všetko sa odohrávalo pred, za a medzi ostatnými vozidlami, ktoré sa snažili obísť bojujúcich vodičov. Napriek tomu, že bola situácia mimoriadne nebezpečná, nedošlo k ďalšej nehode. Po vyvrcholení konfliktu obaja vodiči ukončili potýčku, odhodili dopravné značky a pokračovali vo svojej ceste, akoby sa nič nestalo. Tento incident však spôsobil, že premávka na diaľnici bola na takmer pol hodinu úplne zastavená.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy