Skoro jasno
20°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Tiger v zábavnom parku zaútočil na ošetrovateľku. Spôsobil jej vážne tržné rany
Zdielať na

Tiger v zábavnom parku zaútočil na ošetrovateľku. Spôsobil jej vážne tržné rany

AUSTRÁLIA / Zriedkavý, no o to vážnejší incident sa stal v jednom zo zábavných parkov v Austrálii. Skúsenú ošetrovateľku pohrýzol tiger. Na predstavenia týchto šeliem, ktoré sú v parku hlavnou atrakciou, sa tešia tisícky zvedavých návštevníkov.

Nový pracovný týždeň sa pre ňu nezačal najlepšie. Skúsená ošetrovateľka sa venovala svojej bežnej rutine – starala sa o tigra. Tentokrát však od neho neodchádzala bez zranení. Šelma na ňu zaútočila a poranila ju. "Dostali sme oznámenie, že jeden z tigrov pohrýzol 47-ročnú ženu, skúsenú ošetrovateľku," povedal zastupujúci okresný riaditeľ záchrannej služby Justin Payne.

Tiger jej spôsobil zranenie ruky. Na miesto incidentu okamžite prišli kolegovia, ktorí zavolali aj záchranku. "Pacientka mala vážne tržné rany spôsobené zvieraťom. Bola dosť bledá a necítila sa dobre, no celkovo bola v poriadku. Mohli ju previezť do nemocnice," dodal Payne. Obľúbený zábavný park, domov deviatich tigrov, každoročne privíta takmer dva milióny návštevníkov, pričom šelmy sú jeho najväčším lákadlom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy