Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Podozrivý z únosu Maddie sa priznal k zverstvám. Obete týral zväzovaním a bitím
Zdielať na

Podozrivý z únosu Maddie sa priznal k zverstvám. Obete týral zväzovaním a bitím

Zdroj: Twitter

BRAUNSCHWEIG / Christian Brückner, podozrivý z únosu Madeleine McCannovej, sa vo väzení priznal k dvom znásilneniam. Podľa svedectiev sa vo väzbe chválil, že ho vzrušovalo zväzovanie a bitie jednej z obetí. Informácie zazneli na súde v nemeckom Braunschweigu, kde sa prejednáva jeho prípad, píše TN.cz.

Brückner, odsúdený pedofil a násilník, si odpykáva sedemročný trest za tri znásilnenia a sexuálne zneužívanie detí, informuje TN.cz. Štátna zástupkyňa Vanessa Beyseová navrhla predvolať svedka Laurentia C., ktorý bol v roku 2019 spolu s Brücknerom vo väzení. Podľa webu Bild uviedol, že sa mu Brückner priznal k znásilneniu dvoch žien v portugalskom Algarve medzi rokmi 2000 a 2017, vrátane 72-ročnej Američanky Diany M., za ktorej znásilnenie bol v roku 2019 odsúdený.

Portál Mirror uvádza, že Brückner sa údajne chválil, že „starú dámu zviazal a bil, čo ho vzrušovalo“. Druhý zločin spáchal v hoteli, kde obeť následne okradol, pričom si dával pozor, aby nezanechal stopy. Brückner je tiež odsúdený za znásilnenie Hazel Behanovej, ktorú znásilnil v hotelovej izbe v roku 2004. V roku 2007 sa odhalil pred dospievajúcou dievčinou na pláži a v roku 2017 pred 11-ročným dievčaťom, píše web Daily Mail.

​Okrem týchto prípadov je podozrivý z únosu a zabitia Maddie McCannovej, ktorá zmizla z portugalského letoviska Praia da Luz v máji 2007. Súd tento rok zrušil Brücknerov zatykač a je možné, že by mohol byť začiatkom budúceho roka prepustený. Proces má skončiť v októbri.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy