Jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Dvojnásobná radosť: Po narodení dieťaťa vyhrali miliardu v lotérii
Zdielať na

Dvojnásobná radosť: Po narodení dieťaťa vyhrali miliardu v lotérii

Zdroj: Reprofoto/powerball

ONTÁRIO / Kanadský manželský pár vyhral v lotérii približne 1,2 miliardy korún, a to po zakúpení svojho úplne prvého žrebu. V tom istom týždni zároveň oslávili aj narodenie svojho prvého dieťaťa, informoval web TN.cz.

Pre 39-ročného Kyla a 33-ročnú Jennifer zo severného Ontária to bol týždeň ako z rozprávky. Ako uviedol web TN.cz, podľa kanadského portálu Global News, krátko po narodení ich dieťaťa sa Kyle vydal na letisko, aby vyzdvihol svoju matku, ktorá chcela po prvýkrát vidieť svoje vnúča. Po ceste si Kyle kúpil svoj vôbec prvý žreb. Keď dorazil domov, žreb pripol na chladničku a úplne naň zabudol.

Na žreb si nakoniec spomenula až nasledujúci deň jeho manželka Jennifer. Keď sledovala vyhlasovanie výsledkov lotérie, doslova jej vyrazilo dych. Zistila, že ich rodina vyhrala neuveriteľných 70 miliónov kanadských dolárov, čo predstavuje približne 1,2 miliardy korún.

"Bola som úplne v šoku a vôbec som to nedokázala pobrať, tak som zavrela lotériovú aplikáciu a znovu ju zapla. Znova som skontrolovala žreb a opäť mi vyšlo to isté. Tak som hneď volala Kyleovi," popísala Jennifer. Pre kanadský web CBC potom oznámila, čo s peniazmi urobí. Plánuje za vyhrané peniaze kúpiť dom svojej sestre, ktorá ju celý život podporuje. Kyle potom plánuje peniaze investovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy