Jasno
13°
Bratislava
Jarolím
30.9.2024
Tragédia na diaľnici: Seniorka si pomýlila dvere na toaletu a zahynula pod kolesami auta
Zdielať na

Tragédia na diaľnici: Seniorka si pomýlila dvere na toaletu a zahynula pod kolesami auta

Archívna reportáž

Po vykradnutí auta zlodeja zrazilo pri úteku iné vozidlo

ŠPANIELSKO / Obrovskú smolu mala žena z Nemecka. Tá potrebovala za jazdy po španielskej diaľnici v bytovom aute na toaletu, pravdepodobne si ale pomýlila dvere so vstupnými. Keď vyletela na vozovku, prešlo ju iné auto. Na mieste zomrela, informoval web TN.cz.

Tragédia ako zo zlého filmu. Tak by sa dala stručne opísať smrť 84-ročnej Nemky, ktorá minulý týždeň nadránom zahynula na španielskej diaľnici A7. Do južnej Európy cestovala so svojou nevestou, ktorá šoférovala, informoval web TN.cz. Podľa portálu El Periódico Mediterráneo žena počas jazdy potrebovala na toaletu, no omylom otvorila dvere vedúce von. Okamžite vyletela na vozovku, kde ju následne zrazilo prechádzajúce auto.

Hroznú scénu videl vodič kamiónu. "Zrazu sa pri obytnom aute otvorili na pravej strane dvere a vystrelilo z nich niečo, čo pripomínalo ľudské telo. Nemala žiadnu šancu," popísal. Seniorka zomrela na mieste. Prípadom sa teraz zaoberajú španielski policajti. Vodičke, ktorá riadila auto, pod ktorého kolesami dôchodkyňa prišla o život, však pravdepodobne nehrozí žiadny trest. Podľa denníka Levante strážcovia zákona plánujú prípad uzavrieť ako nešťastnú nehodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy