Jasno
18°
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Šokujúci zážitok: Žena po návrate z baru zistila, že dlhuje miliardy dolárov
Zdielať na

Šokujúci zážitok: Žena po návrate z baru zistila, že dlhuje miliardy dolárov

Archívna reportáž

Svadobný biznis prekazila polícia: Ukrajincov stál sobáš 10-tisíc dolárov

USA / TikTokerka Gabe Floressová sa podelila o zážitok z večera stráveného s priateľmi v bare. Po návrate zistila jedna z jej kamarátok, že na účte má mínus 50 miliárd dolárov. Následne sa ukázalo, že išlo o technickú chybu banky, uviedol web TN.cz.

Gabe a jej priatelia po návrate z baru cítili výčitky, že možno utratili priveľa peňazí. Jedna z kamarátok sa preto v noci rozhodla skontrolovať svoj účet, no netušila, aký šok ju čaká, informoval portál TN.cz podľa webu Unilad"Nie som si istá, čo ma viedlo k tomu, aby som si o druhej ráno účet skontrolovala. Ale urobila som to. Tam som uvidela, že som 49,9 miliárd dolárov v mínuse," zverila sa Maddie.

​Keď sa spamätala z prvotného šoku, zavolala okamžite do banky. Jej zamestnanci boli ale rovnako zmätení. Nič podobné vraj nikdy v živote nevideli. Našťastie sa nakoniec všetko vysvetlilo. Hovorca banky následne pre web Newsweek potvrdil, že banka v ten víkend zaznamenala technické problémy. "Počas víkendu sme mali technickú  chybu, ktorá ovplyvnila obmedzený počet účtov. Problém bol vyriešený a tieto účty teraz vykazujú presné zostatky," povedal.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy