Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Hrôzostrašná dovolenka: Žena skončila v žalúdku žraloka
Zdielať na

Hrôzostrašná dovolenka: Žena skončila v žalúdku žraloka

Archívna reportáž

Nedávny útok žraloka v americkej Floride.

INDONÉZIA / Vysnívaná dovolenka americkej turistky Colleen Monforeovej sa skončila tragédiou. Informoval internový portál TN.cz.

Počas potápania s priateľmi pri indonézskom ostrove Palau Alor ju uniesol morský prúd. Sprievodca aj známi sa snažili o jej rýchlu záchranu, ale podľa internetového portálu News boli neúspešní.

Indonézske úrady vyhlásili pátranie po stratenej turistke ešte v ten deň, avšak nepodarilo sa im nájsť žiadne stopy, ktoré by k nej viedli ani po ôsmich dňoch. Pátranie bolo ukončené už 3. októbra kvôli nepriaznivému počasiu. Uviedol český spravodajský portál TN.cz.

​Onedlho po skončenom pátrania sa telo našlo. Príšerný objav sa podarilo nájsť rybárovi zo susedného štátu Východný Timor. Telo ženy odhalil v žraločom žalúdku po jeho ulovení.

Podľa rybára bolo so žralokom niečo v neporiadku hneď, ako ho uvidel. “Žralok od pohľadu nebol úplne zdravý. Myslel som, že prehltol nejaký plast alebo rybársku sieť. Keď sme ho naporcovali, vo vnútri sme našli ženské ostatky, “ prezradil podľa portálu Mirror rybár, ktorý našiel ženské ostatky. K identifikácii pomohli aj skutočnosti, že sa stratila veľmi blízko k miestu nálezu a ostatky mali ešte kúsky potápačského vybavenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy