Zatiahnuté
20°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
TikToker čelí obvineniu z vraždy. Hrozí mu trest smrti
Zdielať na

TikToker čelí obvineniu z vraždy. Hrozí mu trest smrti

LOUISIANA / Fanúšikovia hviezdy Tiktoku sú v šoku. Ich obľúbenec je obvinený z vraždy prvého stupňa a hrozí mu dokonca trest smrti.

Terryon Thomas je 20-ročný mladík známy ako Mr. Prada, ktorého videá na tik-toku sledujú milióny ľudí. Práve do jeho bytu videli naposledy vchádzať 69-ročného terapeuta Williama Abrahama. Jeho nehybné telo sa neskôr našlo pri ceste.

Hviezdu sociálnych sietí podozrievajú z vraždy prvého stupňa. Policajti ho zatkli v momente, keď pred nimi unikal v aute obete. Vypovedali svedkovia, ktorí ho videli ako po ceste telo. To bolo zabalené v plachte a hodené na krajnici. V byte sa našli stopy po fyzickej potýčke. Thomasa zatkli bez možnosti prepustenia na kauciu, jeho otec sa k prípadu nechcel vyjadriť.

Súd sa koná v Luisiane, kde môžu trest smrti požadovať za usmrtenie osoby mladšej ako 12 a staršej ako 65 rokov

Prvé obvinenie hovorilo o vražde druhého stupňa, neskôr ho sprísnili. "Ešte je skoro o tom hovoriť. Najskôr by prípad musel ísť pred veľkú porotu a tá by musela rozhodnúť, že ide o vraždu prvého stupňa. Potom je na mne, či podám oznámenie, že mám v úmysle žiadať trest smrti. Ale to je ešte ďaleko," uviedol prokurátor. Polícia zatiaľ nepozná motív vraždy. Thomas nebol Abrahamovým klientom, vyšetrovatelia teraz zisťujú ako sa obeť a údajný vrah poznali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy