Zatiahnuté
15°
Bratislava
Boris
14.10.2024
Dcéra brutálne zavraždila svoju matku. Jej telo potom rozrezala na kusy a varila
Zdielať na

Dcéra brutálne zavraždila svoju matku. Jej telo potom rozrezala na kusy a varila

Archívne video Archívna reportáž

Muž zabil svoju matku a jej nehybné telo polieval niekoľko dní dezinfekciou

KENTUCKY / Polícia v americkom štáte Kentucky rieši desivý prípad, ktorý šokoval miestnu komunitu. 32-ročná žena brutálne zavraždila svoju 68-ročnú matku, jej telo rozrezala na kusy a niektoré časti údajne aj uvarila, informuje web novinky.cz.

Novinky.cz ďalej informujú, že zásahová jednotka po príchode na miesto ešte našla v dome hrniec s teplým obsahom. Tragédia odohrala minulý týždeň v malej dedinke Mount Olivet, kde žije približne 300 obyvateľov.

Matka a dcéra bývali spolu v jednom dome

Na policajnú linku zavolal údržbár, ktorý nemohol vstúpiť do domu kvôli zabarikádovaným dverám. Na dvore objavil chumáč vlasov, zakrvavený matrac a časti rozrezaného tela. Deň predtým bol u obetí a uviedol, že dcéra sa správala agresívne a nepriateľsky, čím vzbudila jeho obavy.

Ďalšie časti tela objavili aj policajné jednotky

Policajné jednotky, ktoré prišli na miesto, našli vonku ďalšie časti tela a privolali špeciálny zásahový tím. „Na miesto dorazili dve jednotky, ktoré objavili na záhrade kusy tela. Získali sme povolenie na prehliadku a zavolali sme náš špeciálny zásahový tím,“ povedal policajt David Jones.

Žena sa v dome zabarikádovala

Policajti museli po 12-hodinovom obliehaní použiť slzný plyn, aby ju donútili vyjsť von. Keď vstúpili do domu, naskytol sa im hrôzostrašný pohľad – rozrezané časti tela boli rozmiestnené po celom dome, niektoré sa varili v nerezovom hrnci na peci.

Obvinená, ktorá nemala doteraz žiadny trestný záznam, bola zatknutá a čelí obvineniu z vraždy, manipulácie s dôkazmi a zneuctenia mŕtvoly. Pitva má potvrdiť príčinu smrti, pričom žene hrozí aj najvyšší trest, aj keď výkon trestu smrti je v Kentucky pozastavený.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy