Jasno
16°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
VIDEO: Donald Trump na stretnutí s voličmi. Namiesto odpovedí na otázky tancoval
Zdielať na

VIDEO: Donald Trump na stretnutí s voličmi. Namiesto odpovedí na otázky tancoval

Archívna reportáž

Pred časom zadržali muža s nabitými zbraňami neďaleko Trumpovho mítingu

USA / Neplánované tanečné vystúpenie republikánskeho prezidentského kandidáta Donalda Trumpa nakoniec dominovalo stretnutiu s voličmi v Oaks, na predmestí Filadelfie v státe Pensylvánia, uviedol web Novinky.cz. Pôvodne zamýšľané odpovede exprezidenta na otázky z publika museli byť prerušované hneď na začiatku akcie, keď v dave dvaja ľudia skolabovali.

"Klimatizáciu nám dať nechcú, je príliš drahá. Stojí to príliš veľa peňazí. Každopádne, obaja sú v poriadku. Obaja sú v dobrej kondícii. Chcel by ešte niekto omdlieť? Prosím, zdvihnite ruku," žartoval americký exprezident, než prítomným navrhol: "Čo keby sme si dali trochu hudby. Urobme z toho hudobné vystúpenie."

Republikánsky kandidát potom nechal pustiť "Ave Maria" a dodal: "Nebudeme sa už na nič pýtať. Len počúvať hudbu. Kto chce počuť otázky, však?" Nasledujúcich zhruba 40 minút Trump púšťal jednu pieseň za druhou a mierne sa vlnil do rytmu najrôznejších žánrov, pričom prehodil niekoľko slov aj k ľuďom na pódiu, informoval portál Novinky.cz.

Niektorí ľudia v sále začali podľa denníka The Washington Post v tej chvíli predčasne odchádzať. "Všetci boli takí nadšení, že omdlievali, takže Donald Trump prešiel na hudbu. Nikto nechcel odísť a všetci chceli počuť ďalšie piesne z jeho slávneho Spotify playlistu," uviedol naopak hovorca Trumpovej kampane Steven Cheung.

Na záver sa Trump ešte vrátil k dvom účastníkom, ktorí skolabovali. "Dvaja ľudia, ktorí omdleli, sú vlastenci a my ich máme radi. A vďaka nim sme nakoniec skončili pri dobrej hudbe, nie?" oznámil Trump davu krátko predtým, ako opustil pódium.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy