Jasno
13°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
Kriminalisti obvinili muža z útoku na policajtov. Skončil v putách
Zdielať na

Kriminalisti obvinili muža z útoku na policajtov. Skončil v putách

Pred pár mesiacmi zaútočil na policajta aj muž v Medzilaborciach

HRADEC KRÁLOVÉ / Kriminalisti z oddelenia všeobecnej kriminality územného odboru Hradec Králové obvinili 29-ročného muža z Hradca Králové z trestných činov násilia proti úradnej osobe, krádeže a neoprávneného zaobstarania platobného prostriedku. Uviedla na svojom webe polícia Českej republiky – Krajské riaditeľstvo polície Královohradeckého kraja.

Tento muž, ktorý už vykonáva trest za predchádzajúcu trestnú činnosť, na začiatku mája vnikol do nezamknutého auta, z ktorého ukradol kabelku s osobnými dokladmi, platobnými kartami a ďalšími vecami, čím spôsobil škodu takmer 30-tisíc korún, informovala polícia Českej republiky – KRP Královohradeckého kraja.

Na konci mája sa muž na hlavnej stanici v Hradci Králové pokúsil napadnúť policajtov, ktorí zasahovali u inej osoby. Muž ich verbálne napadol a pokúsil sa ich udrieť, avšak policajti ho rýchlo spacifikovali a nasadili mu putá. Dychová skúška ukázala takmer 2 promile alkoholu. Dotyčný má už 12 záznamov v registri trestov, prevažne za krádeže. Teraz mu hrozia až 4 roky väzenia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy