Polojasno
10°
Bratislava
Vendelín
20.10.2024
Žena nestihla prísť do nemocnice. Musela rodiť na parkovisku
Zdielať na

Žena nestihla prísť do nemocnice. Musela rodiť na parkovisku

Archívna reportáž

Žena zo Slovenska rodila na chodbe bytu

MICHIGAN / Pôrod Kyle Bakerovej z amerického Michiganu sa zmenil na poriadnu drámu. Počas pôrodu nestihla prísť do nemocnice, a tak porodila svojho syna pri obľúbenom pivovare, priamo na parkovisku. Na túto počesť dal pivovar vyrobiť špeciálne pivo. Majiteľ pivovaru rodičom sľúbil, že keď bude chlapec dospelý, bude mať pivo zadarmo, píše portál TN.cz.

Nestihli prísť do nemocnice

Ako informuje portál TN.cz, na začiatku pôrodu Kyle Bakerová zavolala svojmu manželovi, ktorý akurát viedol tréning v posilňovni, píše web People. Jej manžel tréning dokončil, pretože Bakerová mala kontrakcie po 20 minútach a tak usúdil, že stihne prísť.

Vyzdvihol svoju ženu, a spolu autom išli do nemocnice. Prešlo pár minút a bolo jasné, že do nemocnice nestihnú prísť. Prechádzali okolo ich obľúbeného pivovaru One Well Brewery a rozhodli sa zastaviť na parkovisku. Zavolali aj lekárovi, aby za nimi prišiel.

Lekárska pomoc však nestihla prísť. Napriek tomu sa narodil zdravý chlapček, ktorý dostal meno po pivovare, Forrest Well. "Nikde v okolí nebol žiaden lekár, nikto, kto by vám povedal, čo máte robiť. Na toto sa naozaj nemôžete pripraviť," povedal manžel Aaron.

​Pivo zadarmo

"Srandovali sme, že si Forrest chcel po ceste do nemocnice odskočiť na rýchle pivo, rovnako ako jeho otec. Keď o tom ľudia počuli prvýkrát, všetci si mysleli, že sme sedeli na pive, keď to na mňa prišlo," povedala Bakerová pre portál MLive.

Forrest bude môcť ochutnať pivo z pivovaru až o 21 rokov. Na jeho počesť už teraz uvarili pivo s názvom Special Delivery (výnimočný pôrod). Pri vytváraní boli zúčastnení aj hrdí rodičia. Dozvedeli sa, že majiteľ pivovaru venuje chlapcovi možnosť doživotného pitia piva na účet podniku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy