Zatiahnuté
17°
Bratislava
Valentína
11.10.2024
Sex so zvieratami má 10 tisíc Nemcov. Novela to má zmeniť...
Zdielať na

Sex so zvieratami má 10 tisíc Nemcov. Novela to má zmeniť...

Zdroj: ISIFA/ilustračné

Paragraf o sodomii alebo sexe so zvieratami nemecká vláda vyškrtla ešte v roku 1969. Odvtedy je samotný akt na rozdiel od iných krajín v Nemecku legálny, podľa tamojšej tlače má takto pravidelný sex až 10 tisíc Nemcov. Pripravovaná novela to má však konečne zatrhnúť. Za sodomiu by mala hroziť pokuta 25 tisíc eur...

Koniec sexu so zvieratami

Ochranári zvierat sa tešia. Doteraz tu totiž hrozil trest za pohlavný styk so zvieratami len tým, kto ich pri ňom vážne zranil alebo usmrtil. "Zvieratá sú často zranené nielen viditeľne, ale zneužívané aj psychicky," upozorňujú ochranári z Nemeckého zväzu ochranárov zvierat.

"Je úplne šialené, že že ukazovanie fotografií so sodomiou je zakázané, jednanie samotné ale doposiaľ nie. Teraz sa to zmení." Pornografia so zvieratami je totiž trestná. Istý nemecký denník dokonca priniesol spoveď mladého zoofila. Podľa neho nie je na sexe so zvieratkami nič zlé a považuje sa za ich milovníka.

Uvidí sa...

Nemecká vláda chce, aby zákonodarcovia novelu, sprísňujúcu zákon o ochrane zvierat, prejednali ešte počas jesene. "Nemecko patrí k popredným krajinám v ochrane zvierat. Spolková vláda jej prikladá veľkú dôležitosť, preto budeme prichádzať s ďalšími zlepšeniami," komentovala ministerka poľnohospodárstva Ilse Aigner pre denník Bild.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články