Recept šéfkuchára Massima. Semifreddo al Tiramisu
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Ak neviete čím sa osviežiť počas horúcich dní, inšpirujte sa receptom od šéfkuchára Massima a vyskúšajte lahodný letný dezert - Semifreddo al Tiramisu!
Podľa talianskeho šéfkuchára Massima z reštaurácie La Lanterna potrebujete na spomínaný recept tieto ingrediencie:
Na desať porcií:
Smotana sladká 340ml
Káva zrnková 40g
Mascarpone 570g
Savoiardy - dlhé piškóty 9ks
Voda 60ml
Vaječné bielka 85g
Cukor kryštálový 270g
Štipka soli
Káva podľa potreby / Presso, moka/
Čokoláda na varenie 100g
Návod na prípravu chutného dezertu nájdete v priloženom videu z Novín o 12: