Recept šéfkuchára Massima. Zuccotto s jahodami a šľahačkou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Už tradične v Novinách o 12:00 ponúkne taliansky šéfkuchár Massimo recept, ktorý môže byť inšpiráciou na víkend. Tentokrát ide o dezert Zuccotto s jahodami a šľahačkou. Dobrú chuť!
Podľa talianskeho šéfkuchára Massima z reštaurácie La Lanterna potrebujete na Zuccotto s jahodami a šľahačkou pre dve osoby tieto ingrediencie:
Piškótové cesto:
150g múky
6 vajec
250g cukru
kôra z 1/2 citróna
štipka soli
Na prípravu polevy potrebujeme:
4 lyžice rumu
2 lyžice vody
Na prípravu krému potrebujeme:
6 dcl smotany na šľahanie
2 lyžice práškového cukru
1 vanilka
450g jahôd