Recept šéfkuchára Massima. Vyprážané tekvicové kvety plnené mozzarelou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Už tradične v Novinách o 12:00 ponúkol taliansky šéfkuchár Massimo recept, ktorý môže byť inšpiráciou na víkend. Tentokrát ide o vyprážané tekvicové kvety plnené mozzarelou Burrata. Dobrú chuť!
Podľa talianskeho šéfkuchára Massima z reštaurácie La Lanterna potrebujete na vyprážané tekvicové kvety plnené mozzarelou Burrata pre štyri osoby tieto ingrediencie:
Sušené paradajky 4 ks
Soľ
Slnečnicový olej podľa potreby
Buratta 70 g
Na prípravu cestíčka potrebujeme:
Ľadová perlivá voda 150 ml
Soľ
Hladká múka 100g
Žĺtko
4 kocky ľadu