Recept šéfkuchára Massima. Cheesecake s lesným ovocím
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelý dezert. Lahodný cheescake s lesným ovocím.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil Cheescake s lesným ovocím pre šesť až osem osôb.
Plnka:
500g mascarpone
125g pomazánky Philadelphia
100g bielej čokolády
Piškót crambol:
100g olúpaných mandlí
100g masla
100g hladkej múky
100g kryštáloveho cukru
Na ozdobu:
150g lesných plodov