Recept šéfkuchára Massima. Africký sumec s hráškovým pyré a plackou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil afrického sumca s hráškovým pyré a zemiakovou plackou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil afrického sumca s hráškovým pyré a zemiakovou plackou.
Ingrediencie:
4 filety zo sumca cca 200g za kus
50 g olivový olej
1g tymián 5g
4 druhy korenia soľ
Hráškový krém:
200g hrášok
100g bieleho jogurtu gréckeho typu
50ml vody
20g olivového oleja
4 listy mäty 1 limetka - kôra
soľ, čierne korenie
Zemiaková placka:
400g zemiakov
1/2pol žltej cibule
0g olivového oleja soľ
čierne korenie
Pred dvoma týždňami pripravil Massimo skvelý dezert. Lahodný cheescake s lesným ovocím. Pozrite si priloženú reportáž: