Jasno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Africký sumec s hráškovým pyré a plackou
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Africký sumec s hráškovým pyré a plackou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil afrického sumca s hráškovým pyré a zemiakovou plackou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil afrického sumca s hráškovým pyré a zemiakovou plackou.

Ingrediencie:

4 filety zo sumca cca 200g za kus

50 g olivový olej

1g tymián 5g

4 druhy korenia soľ

Hráškový krém:

200g hrášok

100g bieleho jogurtu gréckeho typu

50ml vody

20g olivového oleja

4 listy mäty 1 limetka - kôra

soľ, čierne korenie

Zemiaková placka:

400g zemiakov

1/2pol žltej cibule

0g olivového oleja soľ

čierne korenie

Pred dvoma týždňami pripravil Massimo skvelý dezert. Lahodný cheescake s lesným ovocím. Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články