Recept šéfkuchára Massima. Tekvicové gnocchi
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil pravé talianske tekvicové gnocchi.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil tekvicové gnocchi
Na 8-10 porcií potrebujeme:
1kus maslovej tekvice (cca 1,5kg)
300g hladkej múky
1 vajce
100 g ovčej ricotty (tvrdá na strúhanie)
200g malých paradajok
120g masla
Tekvicový olej
Soľ
Takto si aj vy doma spravíte tekvicové gnocchi: