Recept šéfkuchára Massima. Dubákové lasagne
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce dubákové lasagne.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil dubákové lasagne.
Na 6-8 porcií potrebujeme:
Palacinkové cesto:
300g hladkej múky
4 vajcia
600ml mlieka
50g masla
Bešamel:
1l mlieka
70g hladkej múky
70g masla
soľ, čierne korenie, muškátový oriešok
120g parmezánu
300g dubákov (už po tepelnej úprave)
150g dusenej šunky