Recept šéfkuchára Massima. Teľacie líčka s mandľovou krustou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Massimo Ristorante
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce teľacie líčka s mandľovou krustou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľacie líčka s mandľovou krustou.
Na prípravu tejto chuťovky potrebujete:
5 kusov Teľacie líčka (cca1,5kg)
1 dcl Olivový olej
1ks Mrkva
1ks Žltá cibuľa
1ks Zeler (sedano)
20g Paradajkový pretlak
1,5dcl Červené víno
1g Borievka
Soľ, čierne korenie, bobkový list
Mandľová krusta
60g mandle
60g maslo
20g strúhanka
1 žĺtko