Oblačno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Teľacie líčka s mandľovou krustou
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Teľacie líčka s mandľovou krustou

Zdroj: Massimo Ristorante

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce teľacie líčka s mandľovou krustou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľacie líčka s mandľovou krustou.

Na prípravu tejto chuťovky potrebujete:

5 kusov Teľacie líčka (cca1,5kg)

1 dcl Olivový olej
1ks Mrkva
1ks Žltá cibuľa
1ks Zeler (sedano)
20g Paradajkový pretlak
1,5dcl Červené víno
1g Borievka
Soľ, čierne korenie, bobkový list

Mandľová krusta

60g mandle
60g maslo
20g strúhanka
1 žĺtko

Zdielať na

Súvisiace články