Recept šéfkuchára Massima. Čokoládovo-vanilkový puding
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: TV JOJ
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúci čokoládovo-vanilkový puding.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil čokoládovo-vanilkový puding.
Ak pripravujete pokrm pre 4 osoby, potrebujete:
Vanilkový puding:
150 ml mlieka
80 ml smotany na šľahanie
2 žĺtka (40g)
4 g želatíny v plátkoch
40 g kryštálového cukru
1/2 vanilkového lusku
Čokoládový puding:
55 g masla
60 g horkej čokolády
27 ml mlieka
25 g hladkej múky
55 g kryštálového cukru
Dekorácia:
125 ml smotany na šľahanie
25 g práškového cukru