Oblačno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Čokoládovo-vanilkový puding
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Čokoládovo-vanilkový puding

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúci čokoládovo-vanilkový puding.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil čokoládovo-vanilkový puding.

Ak pripravujete pokrm pre 4 osoby, potrebujete:

Vanilkový puding:

150 ml mlieka

80 ml smotany na šľahanie

2 žĺtka (40g)

4 g želatíny v plátkoch

40 g kryštálového cukru

1/2 vanilkového lusku

Čokoládový puding:

55 g masla

60 g horkej čokolády

27 ml mlieka

25 g hladkej múky

55 g kryštálového cukru

Dekorácia:

125 ml smotany na šľahanie

25 g práškového cukru 

Zdielať na

Súvisiace články