Recept šéfkuchára Massima. Cestoviny s husacou pečeňou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce cestoviny s husacou pečeňou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil cestoviny s husacou pečeňou.
Na 6 porcií potrebujeme:
600 gramov cestovín
40 gramov masla
2 kusy šalotky
700 gramov vykŕmenej husacej pečene
150 mililitrov zeleninového vývaru
75 mililitrov smotany na šľahanie
50 gramov koňaku (kvalitnejšieho)
soľ podľa chuti