Recept šefkuchára Massima. Teľací brzlík s artičokmi
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil teľací brzlík s artičokmi.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil lahodný teľací brzlík s artičokmi.
Pre 4 osoby potrebujeme:
500 g teľacieho brzlíka
3 polievkové lyžice octu
5 ks celého čierneho korenia
1 bobkový list
1 šalotka
1 viazanička byliniek (rozmarín, šalvia, tymián)
1 dcl biele víno
hladká múka
vývar
olivový olej podľa potreby
1 artičok
1 zemiak
1 cibuľa
slnečnicový olej
Šéfkuchár Massimo pre vás tentokrát pripravil teľací brzlík s artičokmi, pozrite sa: