Recept šéfkuchára Massima. Vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino.
Pre 4 osoby potrebujeme 4 vajcia
Na obaľovanie:
hladká múka
strúhanka
1 vajce
slnečnicový olej na vyprážanie
Syrová pena:
0,5 l mlieka
50 g pecorina
30 g hladkej múky
30 g masla
soľ, čierne korenie
listový šalát na dekoráciu
Recept šéfkuchára Massima: