Jasno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil vyprážané vajíčko s penou zo syra pecorino.

Pre 4 osoby potrebujeme 4 vajcia

Na obaľovanie:
hladká múka
strúhanka
1 vajce
slnečnicový olej na vyprážanie

Syrová pena:
0,5 l mlieka
50 g pecorina
30 g hladkej múky
30 g masla
soľ, čierne korenie
listový šalát na dekoráciu

Recept šéfkuchára Massima:

Zdielať na

Súvisiace články