Recept šéfkuchára Massima. Torta Migliaccio
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúcu tortu Migliaccio.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil skvelú tortu Migliaccio.
Na jej prípravu potrebujeme:
Tortovú formu s priemerom 22 centimetrov
200g semolinovej múky
0,5l mlieka
0,5l vody
350g syru ricotta
250g kryštálového cukru
4 vajcia
40g masla
Kôra z jedného pomaranča
1 vanilkový lusk
1g soli
Práškový cukor podľa potreby na posypanie torty
Takto si pripravíte tortu Migliaccio. Pozrite sa: