Skoro jasno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Torta Migliaccio
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Torta Migliaccio

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúcu tortu Migliaccio.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil skvelú tortu Migliaccio. 

Na jej prípravu potrebujeme:

Tortovú formu s priemerom 22 centimetrov
200g semolinovej múky
0,5l mlieka
0,5l vody
350g syru ricotta
250g kryštálového cukru
4 vajcia
40g masla
Kôra z jedného pomaranča
1 vanilkový lusk
1g soli
Práškový cukor podľa potreby na posypanie torty

Takto si pripravíte tortu Migliaccio. Pozrite sa:

Zdielať na

Súvisiace články