Recept šéfkuchára Massima. Vynikajúca pizza Margherita
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúcu pizzu Margehritu.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil pizzu Margheritu.
Na 8 porcií potrebujeme:
1 kg hladkej múky
25 g droždia
10 g kryštálového cukru
8 cl olivového oleja
35 g soli
600 ml vody
200 g lúpaných paradajok (pelati)
soľ na dochutenie paradajok podľa potreby
500 g syru Mozzarella
čerstvá bazalka podľa potreby
Recept na pizzu Margheritu prezrádza sám šéfkuchár Massimo: