Zatiahnuté
Bratislava
Katarína
25.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Krehká karamelová guľa so zmrzlinou
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Krehká karamelová guľa so zmrzlinou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce krehkú karamelovú guľu plnenú levanduľovou zmrzlinou, višňami "Amarena" a šľahačkou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil krehkú karamelovú guľu plnenú levanduľovou zmrzlinou, višňami "Amarena" a šľahačkou. 

Ingrediencie:

izomalt
voda
smotana na šľahanie
levandulová zmrzlina
višne "Amarena"

Pozrite si, ako pripraviť krehkú karamelovú guľu plnenú zmrzlinou:

Zdielať na

Súvisiace články