Recept šéfkuchára Massima. Krehká karamelová guľa so zmrzlinou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce krehkú karamelovú guľu plnenú levanduľovou zmrzlinou, višňami "Amarena" a šľahačkou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil krehkú karamelovú guľu plnenú levanduľovou zmrzlinou, višňami "Amarena" a šľahačkou.
Ingrediencie:
izomalt
voda
smotana na šľahanie
levandulová zmrzlina
višne "Amarena"
Pozrite si, ako pripraviť krehkú karamelovú guľu plnenú zmrzlinou: