Recept šéfkuchára Massima. Parmezánová Panna Cotta so želatínou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce parmezánové Panna Cotta s balzamikovou želatínou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil parmezánové Panna Cotta s balzamikovou želatínou.
Pre 4 osoby potrebujeme:
Panna Cotta
100 g syr Grana Padano zrejúci 27 mesiacov
100 g mlieka
100 g smotany na šľahanie
2 plátky želatíny
čierne korenie
soľ podľa potreby
Balzamiková želatína
200 ml balzamikového octu
5 g zahusťovadla Agar
Dekorácia
Šafránová voda:
250 g vody
1 g šafránu
3 g zahusťovadla Xantan
Petržlenová voda:
1 malá viazanička petržlenovej vňaťky
250 g vody
3 g zahusťovadla Xantan
Pozrite si prípravu Panna Cotta podľa Massima: