Polojasno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Parmezánová Panna Cotta so želatínou
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Parmezánová Panna Cotta so želatínou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce parmezánové Panna Cotta s balzamikovou želatínou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil parmezánové Panna Cotta s balzamikovou želatínou.

Pre 4 osoby potrebujeme:

Panna Cotta

100 g syr Grana Padano zrejúci 27 mesiacov
100 g mlieka
100 g smotany na šľahanie
2 plátky želatíny
čierne korenie
soľ podľa potreby

Balzamiková želatína

200 ml balzamikového octu
5 g zahusťovadla Agar

Dekorácia

Šafránová voda:

250 g vody
1 g šafránu
3 g zahusťovadla Xantan

Petržlenová voda:

1 malá viazanička petržlenovej vňaťky
250 g vody
3 g zahusťovadla Xantan

Pozrite si prípravu Panna Cotta podľa Massima:

Súvisiace články