Jasno
Bratislava
Emília
24.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Lahodné cviklové rizoto
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Lahodné cviklové rizoto

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil chutné cviklové rizoto s jablkovou želatínou a parmezánovou zmrzlinou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil cviklové rizoto  s jablkovou želatínou a parmezánovou zmrzlinou.

Pre 4 osoby potrebujeme:

280 g ryže Carnaroli
1 cvikla
1 šalotka
1 l zeleninového vývaru
40 g masla
olivový olej podľa potreby

250 ml jablkového džúsu
2 g Agar (zahusťovadlo)

150 ml smotany
100 g parmezánu
1 ks želatíny v plátkoch
soľ
čierne korenie

Takto si sami doma pripravíte cviklové rizoto:

Súvisiace články