Recept šéfkuchára Massima. Lahodné cviklové rizoto
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil chutné cviklové rizoto s jablkovou želatínou a parmezánovou zmrzlinou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil cviklové rizoto s jablkovou želatínou a parmezánovou zmrzlinou.
Pre 4 osoby potrebujeme:
280 g ryže Carnaroli
1 cvikla
1 šalotka
1 l zeleninového vývaru
40 g masla
olivový olej podľa potreby
250 ml jablkového džúsu
2 g Agar (zahusťovadlo)
150 ml smotany
100 g parmezánu
1 ks želatíny v plátkoch
soľ
čierne korenie
Takto si sami doma pripravíte cviklové rizoto: