Zatiahnuté
Bratislava
Katarína
25.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Rebarborová torta s citrónovým krémom
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Rebarborová torta s citrónovým krémom

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúcu rebarborovú tortu s citrónovým krémom. Profiteroles.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil rebarborovú tortu s citrónovým krémom.

Linecké cesto:

250 g múka hladká 00
125 g maslo
100 g práškový cukor
1 citrón (kôra)
2 vajcia

Citrónový krém:

3 vajcia
200 g mlieko
70 g kryštálový cukor
50 g smotana na šľahanie
20 g kukuričný škrob
1 citrón (kôra)

Dekorácia:

200 g rebarbora
150 g kryštálový cukor
75 g voda

Recept na rebarborovú tortu s citrónovým krémom, pozrite sa:

Súvisiace články