Recept šéfkuchára Massima. Rebarborová torta s citrónovým krémom
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúcu rebarborovú tortu s citrónovým krémom. Profiteroles.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil rebarborovú tortu s citrónovým krémom.
Linecké cesto:
250 g múka hladká 00
125 g maslo
100 g práškový cukor
1 citrón (kôra)
2 vajcia
Citrónový krém:
3 vajcia
200 g mlieko
70 g kryštálový cukor
50 g smotana na šľahanie
20 g kukuričný škrob
1 citrón (kôra)
Dekorácia:
200 g rebarbora
150 g kryštálový cukor
75 g voda
Recept na rebarborovú tortu s citrónovým krémom, pozrite sa: