Zatiahnuté
Bratislava
Katarína
25.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Teľacie Vitello Tonnato
Zdielať na
Zaujímavosti

Recept šéfkuchára Massima. Teľacie Vitello Tonnato

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce teľacie Vitello Tonnato.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľacie Vitello Tonnato. 

Na prípravu mäsa potrebujeme:

1 ks teľacia sviečkovica (cca 1 kg)
olivový olej
soľ
čierne korenie

Na prípravu tuniakovej majonézy potrebujeme:

1 vajce
230 g slnečnicový olej
10 g vinný ocot (biely)
3 g soľ
150 g tuniak v konzerve
1 ks červená cibuľa
podľa potreby medvedie kapary

Šéfkuchár Massimo pripravuje teľacie Vitello Tonnato, pozrite si návod:

Zdielať na

Súvisiace články