Recept šéfkuchára Massima. Teľacie Vitello Tonnato
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce teľacie Vitello Tonnato.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľacie Vitello Tonnato.
Na prípravu mäsa potrebujeme:
1 ks teľacia sviečkovica (cca 1 kg)
olivový olej
soľ
čierne korenie
Na prípravu tuniakovej majonézy potrebujeme:
1 vajce
230 g slnečnicový olej
10 g vinný ocot (biely)
3 g soľ
150 g tuniak v konzerve
1 ks červená cibuľa
podľa potreby medvedie kapary
Šéfkuchár Massimo pripravuje teľacie Vitello Tonnato, pozrite si návod: