Recept šéfkuchára Massima. Kakaová roláda plnená s mascarpone a malinami
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelú kakaovú roládu plnenú mascarpone a malinami.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil kakaovú roládu plnenú mascarpone a malinami.
Cesto:
100 g hladká múka
20 g kakao
120 g kryštálový cukor
4 vajcia
1 vanilkový lusk
Plnka:
250 g mascarpone
2 PL kondenzovaného mlieka
125 g malín
Dekorácia:
čerstvé maliny
kakao
mäta
Massimo pripravoval kakaovú roládu plnenú mascarpone a malinami, pozrite si návod: